Εκπαιδευτές Sleed Academy Webinars 

Γνώρισε τους trainers!
Co-founder & General Manager @Sleed

Ο Στέλιος Ηλιάκης είναι συνιδρυτής και Γενικός Διευθυντής της Sleed. Απόφοιτος του ΟΠΑ και μέλος της ερευνητικής ομάδας του πανεπιστημίου από το 2006 θεωρείται ως ένα από τα κορυφαία στελέχη του κλάδου. Όντας partner του Uni.Fund εδώ και 3 χρόνια έχει βοηθήσει πολλές νέες ομάδες επιχειρηματιών να κάνουν πράξη την ιδέα τους. Έχοντας στο ενεργητικό του δεκάδες εκπαιδεύσεις & διαλέξεις γύρω από το E-business αποτελεί έναν από τους πιο εξειδικευμένους στο είδος του.
Digital Marketing Director
& Head of Product @Sleed


Η Νικολέττα Μερζιώτη αποτελεί ένα από βασικότερα στελέχη της Sleed κατέχοντας τη θέση του Digital Marketing Director στην εταιρεία. Απόφοιτη του Οικονομικού Πανεπιστημίου
Αθηνών, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας η Νικολέτα διαθέτει πάνω από 8 χρόνια εμπειρία στον κλάδο του Digital & του E-business. Έχοντας συμμετάσχει σε δεκάδες εκπαιδεύσεις μαθητών & στελεχών στο χώρο αυτό θεωρείται από τους πλέον κατάλληλους & έμπειρους εκπαιδευτές στο συγκεκριμένο κλάδο.
Digital Marketing Director
& Head of Business Development @Sleed

O Αλέξανδρος Κόσσυβας θεωρείται ως ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη του E-business κλάδου. Με εμπειρία πάνω από 7 χρόνια στο χώρο του Digital και ως Instructor επί 4 χρόνια του Google Grow Greek Tourism Online (GGTO), έχει εκπαιδεύσει χιλιάδες φοιτητές και επαγγελματίες του χώρου σε όλη την Ελλάδα. Με portfolio 80+ digital cases και ως απόφοιτος του MSc in Marketing του Alba University έχει καταστήσει τον εαυτό του ως έναν από τα πιο inspiring στελέχη της Sleed.
Digital Marketing Director
& Head of Operations @Sleed

O Διονύσης Κατσίμπας είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Sleed, όντας στην ομάδα της από το 2010. Απόφοιτος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος του MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει φέρει ει πέρας πάνω από 100 projects πελατών σε όλο αυτό το διάστημα. Οι γνώσεις του και η εμπειρία του στον κλάδο είναι αδιαμφισβήτητη και αυτό φαίνεται από τις δεκάδες εκπαιδεύσεις φοιτητών και επαγγελματιών στις οποίες έχει παραστεί ως instructor.
Head of Creative @Sleed

O Κλεάνθης Ρουμελιώτης έχει το ρόλο του Head of Creative στη Sleed τα τελευταία 4 χρόνια. Μαζί με την ομάδα του έχουν συμμετάσχει σε δεκάδες παραγωγές και καμπάνιες πελατών όπως των MSD, Praktiker, Spitishop, Αττική Οδός, ΑΒ Βασιλόπουλος και άλλων. Η εμπειρία του σε συνδυασμό με τις Creative γνώσεις του έχουν βοηθήσει σημαντικά τη Sleed να αναπτύξει τις creative & content υπηρεσίες της τα τελευταία χρόνια.
Innovation Manager @Sleed
O Δημήτρης Μπόχτης θεωρείται ως ένα από τα πιο καταξιωμένα στελέχη του Technology και του Web Development. Είναι απόφοιτος του ΟΠΑ και κάτοχος MBA στο cross cultural managemet από το Tulane University της Νέας Ορλεάνης. Με εμπειρία πάνω από 12 χρόνια στο χώρο έχει εργαστεί για μεγάλο διάστημα στον κλάδο της ναυτιλίας με κύριο αντικείμενο το digital transformation ενώ το ίδιο μονοπάτι ακολουθεί και στην Sleed. Έχει portfolio 40+ digital cases και έχει καταστήσει τον εαυτό του ως έναν από τα πιο consulting oriented στελέχη της Sleed.
Performance & Growth Consultant @Sleed
O Παναγιώτης Κονδύλης θεωρείται ως ένας από τους μεγαλύτερους γνώστες του Performance Marketing και του SEO στην Ελλάδα. Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο Παναγιώτης έχει καταφέρει να εργαστεί σε κορυφαίες θέσεις στο χώρο του digital marketing και του e-business. Όντως τα τελευταία 3 χρόνια επικεφαλής τους performance στη Sleed αλλά και ως Head of Performance στην εταιρεία Cosmossport η εμπειρία του και τα αποτελέσματα που έχει αναδείξει η δουλεία του έχουν συντελέσει επιδραστικά στην ανάπτυξη των πελατών της εταιρείας.

Οι δράσεις των εκπαιδευτών

Οι εκπαιδευτές του Sleed Academy Webinars έχουν εκπαιδεύσει χιλιάδες φοιτητών και επαγγελματιών του χώρου του E-business. Δεκάδες trainings, πολλές εμπειρίες & μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό. Δες μερικές:

Οι ομάδες των εκπαιδευτών έχουν αποσπάσει περισσότερα από 190 βραβεία για τη Sleed

Στο κεντρικό αμφιθέατρο του ΟΠΑ με το Grow Greek Tourism Online

Στο εκπαιδευτικό συνέδριο του eskills

Τα βραβεία τους

Πάνω από 190 βραβεία για τους Εκπαιδευτές σε διαφορετικούς κλάδους & cases πελατών.
Δες μερικά στιγμιότυπα:
Created with