Συχνές Ερωτήσεις

1. Πως μπορώ να παρακολουθώ τα live webinars;

Με την εγγραφή σου στο μάθημα θα λάβεις ένα επιβεβαιωτικό email για τη συμμετοχή σου. Την ημέρα του webinar το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συνδεθείς στο Sleed Academy Webinars και να παρακολουθήσεις το webinar live. Θα λάβεις email υπενθύμισης 1 ημέρα και 1 ώρα πριν από το webinar.

2. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στον τρόπο που μπορώ να βλέπω τα μαθήματα;

Μετά τη λήξη των Live μαθημάτων που έχεις αγοράσει, τα βίντεο αυτών των μαθημάτων σου αποστέλλονται, ώστε να τα παρακολουθήσεις on-demand στον δικό σου χρόνο, σύμφωνα με το δικό σου πρόγραμμα και ρυθμό εκπαίδευσης. Ακόμα και αν αποφασίσεις να αποχωρήσεις στη μέση ενός Live μαθήματος, θα μπορείς να συνεχίσες την παρακολούθησή του βίντεο από το ίδιο ακριβώς σημείο.

3. Σε ποιους απευθύνεται;

Το κάθε μάθημα του Sleed Academy Webinars απευθύνεται ταυτόχρονα σε διαφορετικά groups ανθρώπων ανάλογα με το είδος του. Τα μαθήματα είναι δομημένα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μπορούν να τα παρακολουθήσουν τόσο οι μη καταρτισμένοι χρήστες, με στόχο να αναπτύξουν τις γνώσεις τους στον τομέα αυτό, όσο και καταρτισμένα στελέχη, που έχουν σκοπό την ειδίκευση και την πιο advanced κατάρτιση.

4. Μπορώ να μοιραστώ κάποιο μάθημα με ένα φίλο ή συνεργάτη μου;

H κάθε εγγραφή σε κάποιο μάθημα είναι προσωπική και δεν μπορεί να μοιραστεί σε κάποιο άλλο άτομο. Η μη τήρηση της συγκεκριμένης συνθήκης θα οδηγήσει στην αναστολή του λογαριασμού και σε επιπλέον κυρώσεις σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις.

5. Τρόποι πληρωμής & Δόσεις

Οι πληρωμές εκτελούνται ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας Visa, MasterCard & American Express. 

6. Επικοινωνία

Μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία με το ακαδημαϊκό τμήμα του Sleed Academy E-learning από τη σελίδα Επικοινωνίας.

7. Ποια είναι η πολιτική επιστροφών;

Μπορείτε να αιτηθείτε επιστροφής χρημάτων εντός 14 ημέρων από την ημέρα αγοράς του εκάστοτε webinar - εκπαίδευσης στην πλατφόρμα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις προϋποθέσεις εδώ.

8. Υπάρχουν διαθέσιμα δωρεάν μαθήματα;

Με την εγγραφή σας στην πλατφόρμα λαμβάνετε πρόσβαση σε όλο το δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό που διαθέτουμε.

9. Σε τι διαφέρουν αυτά τα webinars από τα υπόλοιπα που μπορώ να βρω;

Τα Sleed Academy Webinars έχουν δημιουργηθεί από επαγγελματίες του χώρου και στόχο έχουν μια πιο πρακτική και to the point εκπαίδευση, για στελέχη, επαγγελματίες, ιδιοκτήτες και άτομα που θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με τον κλάδο του digital και του ebusiness. Παράλληλα οι θεματολογίες και οι εκπαιδεύσεις που πραγματοποιούνται επιλέγονται με βάση τις ανάγκες και τα requests του κλάδου και της αγοράς. Τέλος τα Sleed Academy Webinars είναι η μόνη πλατφόρμα που μπορεί να παρέχει και tailor made εκπαιδεύσεις σε εταιρείες και οργανισμούς. Δείτε περισσότερα εδώ.
Created with