Εταιρικά Πακέτα

Μάθε για τις εκπτώσεις & τις προσφορές που παρέχουμε

Γιατί προσφέρουμε εταιρικά πακέτα;

Ένας από τους βασικούς στόχους του Sleed Academy Webinars είναι να καταφέρει να εκπαιδεύσει εταιρείες, επαγγελματίες και οργανισμούς στο digital περιβάλλον παρέχοντας υψηλού επιπέδου πληροφόρηση και επιμόρφωση σε αυτούς. Ο χώρος του e-business εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια και έτσι η επιμόρφωση του digital κλάδου αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία για όλους μας. 

Τα webinars μας είναι προσεκτικά μελετημένα ώστε να παράγουν τη μέγιστη δυνατή αξία σε στελέχη και επιχειρήσεις που διαθέτουν περιορισμένο χρόνο και προσδοκούν να λάβουν το μέγιστο δυνατό value μέσα από μια εκπαίδευση.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε Webinars, λιγότερο θεωρητικά και περισσότερο πρακτικά τα οποία θα αναλύουν και θα προσπαθούν να απαντούν σε καίρια ερωτήματα και προβλήματα σε σχέση με τον κλάδο. 

Όχι άλλη θεωρία!

Σε τι διαφέρουμε;

#1 Πρακτική Γνώση

Τα webinars μας βασίζονται σε practical case studies, δεν είναι θεωρητικά και έχουν σκοπό να βοηθήσουν τον επαγγελματία να πάρει καλύτερες και πιο αποτελεσματικές αποφάσεις στο εργασιακό του περιβάλλον. 

#2 Live QnAs

Τα live QnAs κατά τη διάρκεια των μαθημάτων σου επιτρέπουν να θέτεις τις σωστές ερωτήσεις στους κατάλληλους ανθρώπους, παίρνοντας εκείνες τις απαντήσεις που θα σε βοηθήσουν και θα σε κάνουν να καταλάβεις καλύτερα τις ανάγκες της εταιρείας σου.

#3 On Demand περιεχόμενο

Όλο το περιεχόμενο ακόμα και τα live webinars διατίθενται πάντα και on demand. Έτσι ο καθένας μπορεί να εκπαιδεύεται με το δικό του ρυθμό όπως και να ανατρέχει εκ νέου στο περιεχόμενου που επιθυμεί.

Τι κερδίζει....

...μια επιχείρηση, ένας οργανισμός ή μια εταιρεία;

Εκπτώσεις

Προσφέρουμε προνομιακές τιμές για πάνω από 1 συμμετοχές σε κάποιο ή περισσότερα από τα διαθέσιμα webinars.

Tailor Made Webinars

Χρειάζεστε εκπαίδευση για κάποιο συγκεκριμένο θέμα; Μπορούμε να δημιουργήσουμε ειδικά webinars προσαρμοσμένα στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

On Demand 

Μέσα από την πλατφόρμα όλοι οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν όποτε θέλουν τις εκπαιδεύσεις με βάση το χρόνο και το πρόγραμμά τους.

Consultation

Παρέχουμε τη δυνατότητα για on demand consultation με ένα από τα στελέχη της ομάδας μας σε κάποιο από τα topics που σας απασχολεί.

Αν ενδιαφέρεσαι για την παρακολούθηση ενός webinar από εσένα ή τα μέλη της ομάδας σου συμπλήρωσε τη φόρμα και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σου!

Ονοματεπώνυμο
Εταιρία
E-mail 
Πληροφορίες (Webinar & Αριθμός Ατόμων)
Thank you!

Συχνές Ερωτήσεις για Εταιρείες

Ποιο είναι το ποσοστό της έκπτωσης;

Η έκπτωση καθορίζεται από τον αριθμό των ατόμων που πρόκειται να παρακολουθήσουν το webinar. Συνήθως κυμαίνεται από -10% έως και -30%.

Μέχρι πόσα άτομα μπορούν να παρακολουθήσουν ένα Webinar;

Συνήθως τα Webinars μας έχουν όριο τις 100 συμμετοχές ώστε να διασφαλίσουμε την ποιότητα του Webinar. Στο 1ο μας webinar εκπαιδεύσαμε 94 συμμετέχοντες!

Η πληρωμή μπορεί να γίνει μέσω έκδοσης τιμολογίου;

Ναι!

Ποια είναι η διαδικασία αγοράς ενός εταιρικού πακέτου;

  1. Μετά την επικοινωνία με την ομάδα μας μέσω της φόρμας, λαμβάνετε το τελικό κόστος παρακολούθησης για τον αριθμό των ατόμων που επιλέξατε.
  2. Στη συνέχεια ολοκληρώνετε την πληρωμή σας μέσω τραπεζικής κατάθεσης και εμείς σας αποστέλλουμε εξατομικευμένα κουπόνια εγγραφής για τον αριθμό των ατόμων που έχετε επιλέξει.
Created with